The clients, an international media network were looking to establish their headquarters in India that would address their creative and media requirements. We were presented with a complex brief that had both functional and open-ended requirements to house 20 employees involved in ideation and broadcasting. We re-interpreted this with the intention of creating an open work culture that enhanced creativity while responding to a highly technical environment which was to be future-proof. The existing column-free space was visualised with a bold curve that became the backdrop and introduced a duality to the scheme. Visualised with honest materials and exposed services, the space is intended to create an atmospheric setting that would enhance the experience of those within it as well as their work.
       
     
CVC04.jpg
       
     
CVC05-THE WORKSPACE.jpg
       
     
CVC10-MULTIPURPOSE AREA.jpg
       
     
CVC09.jpg
       
     
CVC08 THE CURVE.jpg
       
     
 The clients, an international media network were looking to establish their headquarters in India that would address their creative and media requirements. We were presented with a complex brief that had both functional and open-ended requirements to house 20 employees involved in ideation and broadcasting. We re-interpreted this with the intention of creating an open work culture that enhanced creativity while responding to a highly technical environment which was to be future-proof. The existing column-free space was visualised with a bold curve that became the backdrop and introduced a duality to the scheme. Visualised with honest materials and exposed services, the space is intended to create an atmospheric setting that would enhance the experience of those within it as well as their work.
       
     

The clients, an international media network were looking to establish their headquarters in India that would address their creative and media requirements. We were presented with a complex brief that had both functional and open-ended requirements to house 20 employees involved in ideation and broadcasting. We re-interpreted this with the intention of creating an open work culture that enhanced creativity while responding to a highly technical environment which was to be future-proof. The existing column-free space was visualised with a bold curve that became the backdrop and introduced a duality to the scheme. Visualised with honest materials and exposed services, the space is intended to create an atmospheric setting that would enhance the experience of those within it as well as their work.

CVC04.jpg
       
     
CVC05-THE WORKSPACE.jpg
       
     
CVC10-MULTIPURPOSE AREA.jpg
       
     
CVC09.jpg
       
     
CVC08 THE CURVE.jpg